08.03.2017

Tilaa Fragile paikkakunnallesi

Suomessa ei liene montaa lasta, joka ei olisi jossain elämänsä vaiheessa pahoittanut mieltään tai pelännyt aikuisen juomisen takia. Fragile-esitys käsittelee alkoholismia nuoren näkökulmasta.

Vanhempi juo ja perheenjäsenet yrittävät parhaansa mukaan sopeutua. Fragile-esitys kertoo siitä, mistä vaietaan. Se tuo näkyviin ne tunteet, joita lapsi joutuu piilottelemaan alkoholin ongelmakäytön varjossa.

Fragile koskettaa ja herättää ajatuksia. 

”Tajusin esityksen myötä sen, että ongelmiaan ei kannata pitää sisällään, vaan niistä pitää puhua. Esitys oli todella mahtava. Kiitos.”

”Aluksi tuntui, kuin olisin ollut missä tahansa näytöksessä. Ei mennyt kuin ehkä kymmenen minuuttia ja alkoi tuntua pahalta. Se alkoi tuntua liian tutulta. Nyt tiedän, ettei vanhempien juominen tai väkivaltaisuus humalassa ole mun vika. Nyt mä tiedän mitä mun pitää tehdä.  Esitys oli kaunis. Se oli tehty niin, että jokainen voi tulkita sen haluamallaan tavalla. Suurkiitos upealle työryhmälle. <3”

” Tärkeä aihe, mutta siitä ei silti puhuta. Miksi? No juuri siksi, että ”ei se nyt niin vakavaa ole”. Kyllä on. Tykkäsin näytelmästä, ja suosittelen sitä myös muille nähtäväksi.”

Fragile-esitys on tilattavissa paikkakunnallesi.

Heikki Törmi

tormi@mac.com

050 520 7790

Takaisin Takaisin ylös
Takaisin ylös